tel. Fax: (91) 38-411-17 biuro@lgdgryflandia.pl

Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo Smaki Regionów 2024

Uprzejmie informujemy, że Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach rozpoczął nabór do XXIII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów”,...

Zaproszenie na Walne Zebranie Członków LGD Gryflandia

Zgodnie z § 16 ust. 4 Statutu Zarząd LGD "Gryflandia" zawiadamia, że Zwyczajne Walne Zebranie Członków odbędzie się w dniu 26 czerwca 2024 r. (środa) o godzinie 15:45 w Gminnym...

Konkurs na Dyrektora Biura LGD „Gryflandia”

Zarząd Stowarzyszenia LGD "Gryflandia" ogłasza nabór na stanowisko Dyrektora Biura LGD "Gryflandia". OGŁOSZENIE  

Szkolenie w Urzędzie Marszałkowskim

Szkolenie z EFS+ „Zasady wdrażania projektów w ramach Planu Strategicznego dla Wspólnej Polityki Rolnej na lata 2023-2027 oraz wielofunduszowego RLKS” w Urzędzie...

ZAPROSZENIE NA WARSZTATY REFLEKSYJNE

W związku ze zobowiązaniem LGD do przeprowadzania każdego roku ewaluacji wewnętrznej LSR (Wytyczne nr 5/3/2017 w zakresie monitoringu i ewaluacji strategii rozwoju lokalnego...

Przedłużenie konkursu „Smaczna Gryflandia”

utworzone przez | lip 24, 2018 | Aktualności, Bez kategorii, Newsy

W związku z sezonem urlopowym i nieobecnością niektórych Sołtysów i Przewodniczących Rad Osiedla, zgodnie z zapisami w Rozdziale V, Etap II ust. 6 Regulaminu Konkursu „Smaczna Gryflandia” przedłużamy termin zgłaszania przepisów do dnia 27 lipca 2018 roku oraz wprowadzamy zapis, że kartę zgłoszeniową mogą również podpisać członkowie Rady Sołeckiej/Rady Osiedla. Także do dzieła!!!

Regulamin konkursu Smaczna Gryflandia

Karta zgłoszenia do konkursu

Akceptuje

'Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.'

Skip to content